1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Thais van Marleen

Thais van Marleen

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-12-2008

Ingrediënten 4 personen


500 gr.kipfilet
1 ui/2 tenen knoflook
bakje champignons, mogen ook andere paddenstoelen zijn
winterwortel
twee stukken prei
paprika
twee tomaten
paksoi
2 bolletjes gember en gembersaus
tomatenketchup
1 seree
2 rode pepertjes
djahé
katoembar
ketjap
oestersaus



Snel en lekker wokgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De groenten fijn snijden en kip en reepjes snijden.

Bereidingswijze

Ui en knoflook fruiten in sesamolie. De kipfilet toevoegen. Op de paksoi na, de groenten bijvoegen. Beetje tomatenketchup, de bolletjes gember en een scheut gembersaus toevoegen. Twee maggiblokjes, de seree en fijn gesneden pepertjes toevoegen. Djahé, ketoembar, 4 EL ketjap en scheutje oestersaus en water toevoegen. Nu paksoi toevoegen. Vijf minuten deksel op de pan.
Klein beetje binden met aardappelzetmeel.

Serveertip

Serveren met rijst, kroepoek en een perzik.

Bron

Van mijn schoonzus gekregen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onceinalifetime


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onceinalifetime
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top