sla met doop

  • Nederlands, Salade
  • 0-10 min.

fijne salade uit grootmoederstijd

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
krop sla, 3 eetlepels suiker, 2.5 eetlepel aardappelzetmeel, 2 eetlepels azijn en het kookwater van aardappels + 1ui
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes, snijplank, kom en een lepel, 1 mok

Bereidingswijze

snij de sla fijn, snipper de ui, doe in de mok de suiker en azijn + het aardappelzetmeel, meng dit door elkaar en vul het aan met het aardappelvocht, tot ongeveer aan de rand van de mok, nogmaals roeren, dan doe je dit je door de sla, mix er dan de uitjes nog door en smullen maar, echt megalekker !!!

Serveertip

lekker met gekookte aardappelen, ook omdat je natuurlijke het vocht hier van moet gebruiken

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

fredida avatar
fredida

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten