1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Sambal Vis

Sambal Vis

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-04-1999

Ingrediënten 4 personen


4 stukken schelvis of kabeljauw filet a 200 gr. 1 el zijn, 2 zeer fijngesneden uien, 1 teentje knoflook, 1 tl sambal oelek, 1 tl laos, 05, tl koenjit, 1 el olie, 2 el katjap.



Een heerlijk gerecht met weinig kalorieen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de vis met wat zout en sprenkel er wat azijn overheen. Laat dit even intrekken. Roer de uitgeperste knoflook, sambal, laos en koenjit door de uien. Verwarm de olie en fruit hierin het uienmengel heel zachtjes gedurende 10 minuten. Roer de ketjap erdoor en leg de visfilets in de saus. Schep het uimengsel goed over de vis. Stoof deze gaar in 15 minuten in een open pan. Leg de vis op een schotel en kook de saus desgewenst wat in en schenk deze over de vis.

Serveertip

Serveer met zilvervliesrijst en gekookte sperzieboontjes.

Totaal aantal calorieen: 325!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beppie_


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beppie_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top