Witlof Toemis

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Neem een pan en dikke reepjes witlof met water en zout erin en zet het op het vuur totdat het gaar is = 20 minuten.
Neem een wokpan en doe olie erin in de pan totdat het olie heet is dan doe je sjalotjes uien, teentjes knoflook, goed doorroeren, laos poeder en kentjur poeder erin goed doorroeren, sambal erin goed doorroeren en witlof erin en de laatste kokos erin goed doorroeren en even laten sudderen op een laag pitje.

Deel dit recept

Voorbereiding

8 stukken witlof, laos poeder, kentjur poeder, sambal, kokos, sjalotjes uien schillen en fijn gesneden, en teentjes knoflook schillen en fijn gesneden.

Bereidingswijze

witlof in het midden snijden en de stronk eraf snijden en dikke reepjes snijden.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vankesselster1 avatar
vankesselster1

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten