brie gevuld met roomkaas

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.

brie met div roomkaas vullingingen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Stukje brie en een roomkaas kan met knoflook maar kan er ook andere voor gebruiken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes

Voorbereiding

Snij de brie in 2 helften

Bereidingswijze

Snij de brie in 2 helften .Smeer er een laag roomkaas tussen van ongeveer 1 cm .
Leg de bovenkant er weer op en druk dit iets aan .
Verwijder de roomkaas die uitsteekt doe er huishoudfolie omheen en leg alles een tijdje in de koelkast .Voor serveren even uit de koelast .Daarna heerlijk op een toastje

Bron

eigen creatie

Serveertip

Heerlijk met (rode) wijn

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar
planco

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten