1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. pot au feu

pot au feu

Door: brinkie97

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2008

Ingrediënten 1 personen


 500 gram Frambozen uit de diepvries
 200 gram Suiker
 200 ml water
 200 gram verse rode vruchtjes (aalbessen, aardbeien e
 1 bak roomijs
 5 plakken bladerdeeg
 poedersuiker


Verder heb je nodig


Oven zeef staafmixer


Een heerlijk toetje met vruchten!!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm je oven op ca. 200 graden.

Bereidingswijze

Zet je diepvriesframbozen(=goedkoper) in een pannetje samen met veel suiker en water op het vuur. Laat lekker sudderen en mix dan fijn met de staafmixer. Giet de coulis in een zeef en zeef de kleine pitjes er zo uit. `Help` de coulis eventueel met doorstromen door met een pollepel in het zeefje te roeren. Wat overblijft, is een prachtige gladde Frambozencoulis.Zet je diepvriesframbozen(=goedkoper) in een pannetje samen met veel suiker en water op het vuur. Laat lekker sudderen en mix dan fijn met de staafmixer. Giet de coulis in een zeef en zeef de kleine pitjes er zo uit. `Help` de coulis eventueel met doorstromen door met een pollepel in het zeefje te roeren. Wat overblijft, is een prachtige gladde Frambozencoulis.

Serveertip

Met eventueel een takje munt voor de kleur!

Bron

Smaken verschillen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brinkie97
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top