1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Viscurry

Viscurry

Door: plarts68

  • Thais, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-12-2008

Ingrediënten 4 personen


500 gr. Pangasiusfilet (of andere witvis)
2 rode paprika`s
4 dl. kokosmelk (1 blik)
4 dl. gepelde tomaten (1 blik)
2 el. rode currypasta
2 kopjes pandanrijst.



Heerlijk pittig visgerecht, te combineren met rijst, naanbrood en evt. een frisse komkommersalade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Bereidingswijze

Snij de paprika`s in ringen en leg ze op de bodem van een ovenschaal.
Smeer de vis aan beide zijden gelijkmatig in met de currypasta en leg de vis op de paprika`s (het gemakkelijkste is het, wanneer je de pasta wat verdunt met kokosmelk, zodat je de vis gelijkmatig kunt insmeren met een kwastje).
Breng ondertussen de kokosmelk, samen met de gepelde tomaten aan de kook.
Giet het kokos-/tomatenmengsel over de vis en dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal in de oven, gedurende 25 min.
Ondertussen de rijst koken en op het laatste moment het naanbrood 3-4 min. in de oven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van plarts68
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top