fruitsangria van mallorca * *

  • Spaans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-04-1999

Heerlijk bij een hittegolf

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 geboende sinaasappels
1 citroen
250 gr verse fruitsalade (bijvoorbeeld met kiwi, peer en druiven)
2 dl gekoeld sinaasappelsap
1 fles Spaanse rode wijn (bijvoorbeeld Rioja)
blaadjes van 3 takjes munt
blokjes ijs.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd 2 geboende sinaasappels en 1 citroen in dunne plakken. Doe de plakken met 250 gr verse fruitsalade (bijvoorbeeld met kiwi, peer en druiven) in een kan. Schenk er 2 dl gekoeld sinaasappelsap en 1 fles Spaanse rode wijn (bijvoorbeeld Rioja) over en bestrooi met de blaadjes van 3 takjes munt. Houd de sangria koud met blokjes ijs.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

caroca avatar
caroca 09-08-2009

Heerlijhk, neem het van je mee!

marymarinus avatar
marymarinus 06-08-2009

bedankt, lijkt me lekker, ik neem je recept mee! groetjes Mary

boter_a avatar
boter_a 19-06-2000

Lekker. Had ik echt zin in met dit tropische weer ! (nu 33 graden)

marijke_p avatar
marijke_p 14-04-2000

moet je niet teveel van drinken..... hmmmm.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten