Pompoen risotto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr pompoen
1 ui
2 eetl boter
400 gr risotto rijst
15 eetl droge witte wijn
1 lt bouillon
zout, peper
125 gr room
3 eetl parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de ui en de pompoen en snij ze in kleine stukjes. Stoof ze in 1 eetl boter en doe dan de wijn en rijst erbij. Als dit verdampt is dan geleidelijk de bouillon erbij tot de rijst gaar is. Roer de room, kaas en overige boter er door en maak op smaak met zout en peper.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tilitobi avatar
tilitobi

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten