Zacht romige pasta met gegrilde zalm en scampi

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 zalmfilets a 100gr

12 mooie dikke scampi (schoon)

500gr pasta naar keuze

Voor saus:

4 a 5 eidooiers

2dl room

Sap van halve citroen

1 koffie lepel pesto naar keuze

2 knoflook teentjes (uitgeperst)

250gr geraspte parmezaanse kaas

Verse basilicum
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1126,08 kcal
Koolhydraten 93,54 g
Eiwitten 72,44 g
Vetten 48,50 g

Bereidingswijze

Maak in grote kom mengsel van de room, eigeel, citroensap, pesto, knoflook en 150gr geraspte kaas (rest kaas bewaren voor afwerking gerecht)

Kook de pasta volgens recepture verpakking en grill in de tussentijd de zalm en de scampi mooi knapperig.

Giet pasta in vergiet en laat dit even uitlekken, voeg pasta bij het sausmengsel en vermeng geheel goed.

Verdeel pasta mengsel over 4 mooie diepe borden, maak geheel af met stukje zalm en scampi en bestrooi deze met achter gehouden geraspte kaas en garneer af met blaadjes verse basilicum.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

nanettel avatar
nanettel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten