Chocolade truffels

  • Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 30-11-2008
  • Chocolade truffels

    Chocolade truffels

    Chocolade truffels

Heerlijke bonbon !

Deel dit recept

Ingrediënten
90 Gr PURE CHOCOLADE
1 El ZWARTE KOFFIE

25 Gr zachte BOTER

1 EI ,GOED LOSGEKLOPT

300 Gr POEDERSUIKEREventueel meer suiker
1,25 DL SLAGROOM
2 El COGNAC

125 Gr CHOCOLADE HAGELSLAG
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer de boter en het ei door elkaar.

Smelt in een bain-marie-pan de pure chocolade in de koffie.

Doe 300 gr poedersuiker in een kom. Voeg het boter-ei mengsel toe, evenals de gesmolten chocolade , de slagroom en de cognac. Roer het mengsel goed om . Doe zo nodig meer suiker erbij om van het mengsel een stevige hanteerbare pasta te maken.

Maak er balletjes van ongeveer 1 cm middellijn van. Rol de nog zachte truffel door de hagelslag. Leg ze 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Bron

Ik denk van internet. weet het niet meer.

Serveertip

MMMMM.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten