1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: naus_marijke

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2008

Ingrediënten 2 personen


150 gr carpaccio
dressing naar eigen keuze
meloenbolletjes
diverse soorten sla
enkele zwarte olijven zonder pit
gedroogde tomaatjes
pijnboompitten
artisjok


Verder heb je nodig


2 heel grote borden

Carpaccio
Carpaccio

Een verrukkelijke caprpaccio, die ik laatst gegeten heb in een restaurant.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg eerst de carpaccio in een cirkel op het bord.
Vervolgens in het midden van het bord de diverse soorten sla ,gestapeld als een torentje.
Druppel de dressing erover en leg de rest van de ingrediënten overal aan de zijkanten van het bord.

Serveertip

Geef er warm stokbrood met kruidenboter bij !

Bron

Restaurant Chambord



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naus_marijke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top