pizzakoekjes
- Borrelhapje
- 20-30 min.
Ingrediënten
10 plakjes diepvries bladerdeeg, c.a. anderhalf dl gekruide tomatensaus (uit een pot). 2 theelepels oregano, 50 gram dun gesneden salami, 150 gram gerapste belegen goudse kaas..Voorbereiding
laat het bladerdeeg in c.a. 10 minuten ontdooien.
Bereidingswijze
Bestrijk de deegplakjes met tomatensaus en bestrooi ze met oregano. Snijd elke deegplakje in vieren en leg op ieder stukje een half plakje salami. Leg de pizzakoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi ze dik met kaas.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de pizzakoekjes in het midden van de oven in 15-20 mintuen goudbruin en gaar.
Bron
boekje lekker uit de oven
Serveertip
Serveer ze warm of koud