pizzakoekjes

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
10 plakjes diepvries bladerdeeg, c.a. anderhalf dl gekruide tomatensaus (uit een pot). 2 theelepels oregano, 50 gram dun gesneden salami, 150 gram gerapste belegen goudse kaas..
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

laat het bladerdeeg in c.a. 10 minuten ontdooien.

Bereidingswijze

Bestrijk de deegplakjes met tomatensaus en bestrooi ze met oregano. Snijd elke deegplakje in vieren en leg op ieder stukje een half plakje salami. Leg de pizzakoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi ze dik met kaas.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak de pizzakoekjes in het midden van de oven in 15-20 mintuen goudbruin en gaar.

Bron

boekje lekker uit de oven

Serveertip

Serveer ze warm of koud

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten