1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Pasta met spinazie, champignons en zalm

Pasta met spinazie, champignons en zalm

Door: laurita87

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-11-2008

Ingrediënten 2 personen


Pasta (150-200 gram), ik neem meestal fusilli
zalm (1/2 stukken, diepvries is prima)
halve/ driekwart zak spinazie (ik neem altijd verse, die zitten in een zak van 350 gram ofzo. Wat ik over hou gebruik ik de volgende dag voor een salade),
250 gram champignons,
bakje boursin (of andere kruidenkaas, het merk is niet echt relevant)


Verder heb je nodig


Grote koekenpan (alles komt uiteindelijk in dezelfde pan terecht).


Ideale studentenkost, makkelijk, snel en gezond, maar ook lekker als je geen student meer bent.

Het schijnt trouwens dat je spinazie niet samen met vis mag eten, maar de combinatie is gewoon zo lekker!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de vis en champignons in stukjes. Zet de pasta op.

Bereidingswijze

Bak de zalm in een koekenpan. Als de zalm gaar is, voeg stukje bij beetje de spinazie toe. Na de spinazie de champignons. Als het allemaal gaar is, gooi de boursin erdoor en goed doorroeren.

Als de pasta klaar is toevoegen aan de groente-vis mix en goed doorroeren. Naar smaak verse peper toevoegen

Serveertip

Je kan in de groenten varieren, paprika en/of een uitje erbij is ook heerlijk.

Je kan de zalm ook vervangen voor spekjes, let op het wordt dan wel erg zout dus pas op wat je toevoegt aan zout.



Deel dit recept

Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van laurita87
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top