Salade met perziken, buffelmozzarella en parmaham

  • Internationaal, Salade
  • 10-20 min.

Lekkere, makkelijke en mooie salade.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor de salade:
Rucola
Rijpe perziken
Buffelmozzarella
Parmaham

Voor de dressing:
2 delen olijfolie en 1 deel citroensap,
zout, peper naar smaak
wat verse muntblaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Drapeer de rucola over een groot bord of over 2 grote borden.
Schil evt. de perziken (hoeft niet!) en breek ze in partjes (staat mooier dan snijden). Breek dan ook de mozzarella in partjes en verdeel het losjes over de salade. Maak van de parmaham dunne repen en doe dat ook eroverheen.

Voor de dressing gebruik je 2/3 olie en 1/3 citroensap. Voeg zout & peper toe en klaar!

Bron

Jamie Oliver

Serveertip

Wat munt geeft het een frisse smaak, het staat bovendien mooi.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

juutdevr avatar
juutdevr

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten