Piccata Milanese van tomaat

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 vleestomaten;
4 eieren;
150 gr. Parmezaanse kaas;
vers gemalen zwarte peper;
100 gr bloem;
boter.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de tomaten en snijd ze in dikke plakken.
Klop in een diep bord de eieren los en meng de kaas en de peper erdoor.

Bereidingswijze

Doe de bloem in een diep bord. wentel de tomatenplakken door de bloem en en haal ze vervolgens door het eimengsel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de tomatenplakken om en om goudbruin.

Bron

life and cooking

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten