1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Rosbief
  5. `Sushi` van spinazie en rosbief

`Sushi` van spinazie en rosbief

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-11-2008

Ingrediënten


* 750 gram wilde spinazie
* 10 iets dikker gesneden plakken rosbief
* 5 eetlepels sake
* 2 eetlepels Mirin
* 1 eetlepel sesamolie
* 1 flinke scheut olijfolie
* 2 teentje knoflook, grof gesneden
* 5 eetlepels geroosterde sesamzaadjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de knoflook in de olijfolie smaak afgeven tot ze net bruin zijn.
Haal ze er direct uit!!!
Roerbak de spinazie tot ze geslonken is en voeg de sake, mirin en sesamolie toe.
Leg op elk plakje rosbief een beetje spinazie en rol ze in.
Doop de uiteinden in het sesamzaad.

Bron

Smaken verschillen (Steef)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papillon57


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papillon57
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top