1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. wokschotel met shi-take en paksoi

wokschotel met shi-take en paksoi

Door: antoinetteingerman

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2008

Ingrediënten 4 personen


400 gr eiermie, gekookt
400 gr kipfilet, in blokjes
1 bosje lente ui, in ringetjes
1 struikje paksoi
2 teentjes knoflook
flesje oestersaus, waarvan je een flinke scheut gebruikt


Verder heb je nodig


Wok


Een snelle wokschotel waarbij de oestersaus een van de belangrijkste smaakmakers is

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd alle ingredienten klein
zet de gare mie klaar, die wordt als laatste door de wokschotel geroerd
verhit de wokpan

Bereidingswijze

Bak als eerste de kipfilet bijna gaar, voeg toe:
de fijngesneden knoflook, lente ui, shi take, oestersaus en als laatste de fijn gesneden paksoi. deze voeg je als laatste toe, omdat daar het meeste vocht van afkomt., je eindigd met de gare mie erdoor te roeren.

Bron

Zelf bedacht



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antoinetteingerman
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top