Artisjokbodems met pittige geitenkaas

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 gedroogde tomaatjes in olie (Renna)
6 zwart olijven zonder pit (Drossa)
1 bosuitje
1 takje basilicum
1 pakje zachte geitenkaas
4 el. olijfolie
zwarte peper, zout
1 el citroensap
4 artisjokbodems
1 zakje veldsla
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Tomaten in piepkleine stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum in reepjes snijden. Geitenkaas in blokjes snijden.

Bereidingswijze

In kom kaas, tomaat, olijven, bosui, basilicum en 1 el. olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper. In ander kom citroensap met rest van olie tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Artisjokbodems in zeef laten uitlekken. Veldsla over vier bordjes verdelen. Artisjokbodems in midden erop zetten en rijkelijk vullen met geitenkaassalade. Dressing over gevulde artisjokbodem en veldsla sprenkelen.

Serveertip

Serveren met Ciabatta.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten