Amuse van tonijntartaar

  • Internationaal, Tussengerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2008

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr. verse tonijn, in zeer kleine blokjes
1 el. creme fraiche
1 el. bieslook gehakt
1 klein sjalotje, gesnipperd
100 gr. rettich, geraspt
4 blaadjes sla
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de tonijn met de creme fraiche, bieslook, sjalot en 1 el. rettich. Breng op smaak met zout en peper.
Leg op 4 (amuse) lepels een blaadje sla, strooi er wat geraspte rettich over en verdeel daarover de tonijntartaar.

Serveertip

Lekker met een droge sherry

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten