1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Lumace (slakken)

Lumace (slakken)

Door: gertiebeen

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-11-2008

Ingrediënten 2 personen


4 tl. tomatenpuree
3 tl rode pesto
1 blikje wijngaardslakken
7 tenen knoflook fijngesneden
1 ui fijngesneden
peper
basilicum
oregano



Ontdek meer:

Voorbereiding

Olie met peper en 3 tenen knoflook laten marineren.
restant van de knoflook en de ui licht aanfruiten.
Oven voor verwarmen op 200 °

Bereidingswijze

Meng dit met de marinade. Doe er wat oregano bij en ook de puree en de pesto.
Slakken over vuurvaste schaaltjes verdelen en overgieten met het mengsel.
In de voorverwarmde oven plaatsen en zo`n 10 minuten verwarmen.
Bestrooien met basilicum.

Serveertip

Serveren met lekker warm stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top