runderstoofpot met appelstroop.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • runderstoofpot met appelstroop.

    Runderstoofpot met appelstroop.

    Runderstoofpot met appelstroop.

runderstoofvlees met appelstroop,dit geeft weer een andere smaak aan het rundvlees.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
600 g rib-runderlappen
3 el appelstroop
2 el mosterd
1 ui ,fijngesneden
250 ml bouillon(rund/tablet)
300 g winterpeen,in plakjes
350 g sperziebonen,gebroken
4 laurierblaadjes
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 377,84 kcal
Koolhydraten 19,73 g
Eiwitten 34,32 g
Vetten 16,24 g
Benodigdheden
stoofpan,mes
snijplank

Bereidingswijze

snijd het vlees in grote stukken en wrijf ze in met zout en peper en besstrijk ze met royaal met de appelstroop en de mosterd.smelt de boter in een braadpan en schep het vlees met de ui erdoor .steek de laurierblaadjes ertussen en schenk de bouillon er bij .breng het geheel op een zacht vuur aan de kook en stoof de runderlappen in 2-3 uur zachtjes gaar.voeg na 2 uur de winterpeen en de sperziebonen toe. breng de stoofpot op smaak met zouten wat peper.

Bron

a.h/internet.

Serveertip

serveer de stoofpot met aardappel - of pompoenpuree.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

patrick125 avatar

Doorsturen

Home Recepten