Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. runderstoofpot met appelstroop.

runderstoofpot met appelstroop.

Door: patrick125

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-11-2008

Ingrediënten 4 personen


600 g rib-runderlappen
3 el appelstroop
2 el mosterd
1 ui ,fijngesneden
250 ml bouillon(rund/tablet)
300 g winterpeen,in plakjes
350 g sperziebonen,gebroken
4 laurierblaadjes


Verder heb je nodig


Stoofpan,mes
snijplank


Runderstoofvlees met appelstroop,dit geeft weer een andere smaak aan het rundvlees.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in grote stukken en wrijf ze in met zout en peper en besstrijk ze met royaal met de appelstroop en de mosterd.smelt de boter in een Braadpan en schep het vlees met de ui erdoor .steek de laurierblaadjes ertussen en schenk de bouillon er bij .breng het geheel op een zacht vuur aan de kook en stoof de runderlappen in 2-3 uur zachtjes gaar.voeg na 2 uur de winterpeen en de sperziebonen toe. breng de stoofpot op smaak met zouten wat peper.

Serveertip

Serveer de stoofpot met aardappel - of pompoenpuree.

Bron

A.h/internet.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patrick125
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top