1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. runderstoofpot met appelstroop.

runderstoofpot met appelstroop.

Door: patrick125

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-11-2008

Ingrediënten 4 personen


600 g rib-runderlappen
3 el appelstroop
2 el mosterd
1 ui ,fijngesneden
250 ml bouillon(rund/tablet)
300 g winterpeen,in plakjes
350 g sperziebonen,gebroken
4 laurierblaadjes


Verder heb je nodig


Stoofpan,mes
snijplank

runderstoofpot met appelstroop.
runderstoofpot met appelstroop.

Runderstoofvlees met appelstroop,dit geeft weer een andere smaak aan het rundvlees.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in grote stukken en wrijf ze in met zout en peper en besstrijk ze met royaal met de appelstroop en de mosterd.smelt de boter in een braadpan en schep het vlees met de ui erdoor .steek de laurierblaadjes ertussen en schenk de bouillon er bij .breng het geheel op een zacht vuur aan de kook en stoof de runderlappen in 2-3 uur zachtjes gaar.voeg na 2 uur de winterpeen en de sperziebonen toe. breng de stoofpot op smaak met zouten wat peper.

Serveertip

Serveer de stoofpot met aardappel - of pompoenpuree.

Bron

A.h/internet.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patrick125
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top