1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Mangomousse met granite van roodfruit

Mangomousse met granite van roodfruit

Door: nanettel

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-11-2008

Ingrediënten 4 personen


150 gram bramen en frambozen
250 gr mango puree
150 gr gecondenseerde melk (Friesche vlag)
2 kidde patronen
1 kidde apparaat van 500 ml


Verder heb je nodig


Foodprocessor, kiddeapparaat, (dit is een slagroomspuiter met patronen,champagneglazen


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de mango puree met de gecondenseerde melk en doe in het kidde apparaat. Zet in de koelkast om goed te koelen. Doe het fruit in een foodprocessor en maal tot korreltjes zijn ontstaan van +/- 5 mm doorsnee, bewaar in de diepvries. Laad het kiddeapparaat met de twee patronen en schud goed tussendoor. Spuit de mouse in 4 champagneglazen en schep bovenop een volle eetlepel fruit granité

Bron

Wie is de chef patrick



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanettel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top