Groene kidneybonen met balsamico vleesreepjes

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Groene kidneybonen met balsamico vleesreepjes

    Groene kidneybonen met balsamico vleesreepjes

    Groene kidneybonen met balsamico vleesreepjes

Een vleesgerecht dat binnen tien minuten op tafel staat.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 blikje groene kidneybonen,
400 gr. Bonduelle,
1 ongepaneerde varkensschnitzel,
2 eetlepels olijfolie,
1 bakje paprikamix,
zout,
versgemalen peper,
2 eetlepels balsamicoazijn.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan, koekenpan,zeef.

Voorbereiding

In pan kidneybonen op laag vuur verwarmen. Vlees in dunne reepjes snijden.

Bereidingswijze

In koekenpan olie verhitten en vlees en paprika al omscheppend op hoog vuur ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Balsamicoazijn toevoegen en pan van vuur nemen. In zeef bonen laten uitlekken.

Bron

AH

Serveertip

Bonen op bord doen en vlees erop scheppen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bimmel avatar
bimmel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten