pastasalade met brie en walnoten

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-11-2008

Een heerlijke salade die makkelijk te maken is, goed binnen dit seizoen past en ook nog is te doen is voor mensen die vegetarisch zijn, er komt namelijk geen vlees bij te pas! een aanrader! :)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g volkoren penne rigate, 1 pakje roombrie (220 g), 1 krop ijsbergsla, 2 rode uien, 1 bos radijs, 1 zakje walnoten, 4 eetlepels azijn, 8 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels mosterd, 1 zakje veldsla (75
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en met koud water afspoelen. Brie in stukjes snijden. Van ijsbergsla 4 mooie bladeren afhalen en apart leggen. Rest sla in repen snijden. Uien pellen en in reepjes snijden. Radijsjes schoonmaken en in vieren snijden. Walnoten grof hakken. Penne, slareepjes, ui, veldsla, radijs, stukjes brie en walnoten mengen. Met zout en peper op smaak brengen. In schaaltje azijn, mayonaise en mosterd goed mengen en door pastasalade husselen. Grote slabladeren in schaal leggen en salade erin scheppen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten