1. Home
  2. Recepten
  3. Regionale keuken
  4. AArdappelpannenkoeken uit twente

AArdappelpannenkoeken uit twente

Door: zonneroosje

  • Regionaal, Streekgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-11-2008

Ingrediënten




Aardappel pannenkoeken

--------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:

1 kg rauwe aardappelen
2 grote eieren
30 gram bloem of paneermeel
peper en zout
flink mespunt nootmuskaat
1 theelepel gedroogde peterselie

Bereiding:

Schil de aardappelen, rasp ze en doe ze in een kom.
Voeg de eieren, bloem en andere ingrediënten toe.
Maak het vet in de koekenpan heet en laat er voldoende van het beslag inlopen voor een dun pannenkoekje. Bak het pannenkoekje aan beide zijden bruin en knapperig; niet te snel, want dan zijn de rauwe aardappelen nog niet gaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zonneroosje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top