1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaanse gehaktbal

Italiaanse gehaktbal

Door: basalk

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-11-2008

Ingrediënten 4 personen


500 gram mager rundergehakt, 1 bol Mozerella, 1 ei, 1 pak paneermeel, peper en zout, olijolie


Verder heb je nodig


Braadpan


Een bijzondere bal gehakt

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak het gehakt aan met het peper en zout naar smaak, de ei en 3 eetlepels paneermeel, kneed alles goed door elkaar, vorm vier ballen en druk deze plat, snijd de bol mozerella in 4 plakken

Bereidingswijze

Verhit een scheuje olijfolie in de braadpan en bak de gehaktballen hierin op halfhoog vuur, draai na 5 minuten op en leg de plakken mozerella er op, bak het dan nog 8 minuten met de laatste 4 minuten met de deksel op de pan

Serveertip

Serveer op een plak chiabatti brood besmeerd met groene pesto

Bron

Thuis



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top