andijviestamppot met kipreepjes

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2008
  • andijviestamppot met kipreepjes

    Andijviestamppot met kipreepjes

    Andijviestamppot met kipreepjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g kipfilet
1 el C1000 olijfolie traditioneel
1 zakje Silvo Krokant rozemarijn & tomaat
1½ kg C1000 panklare kruimige aardappelen
zout
2 zakken C1000 andijvie fijn à 200 g
extra nodig: bakmatje
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in repen van 1 cm dik.
Meng de olie door de krokant mix en schep de kipreepjes door het
mengsel.
Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 min. gaar.
Leg de kipreepjes op een met een bakmatje beklede bakplaat en laat
ze in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 15 min. gaar en krokant
worden.
Giet de aardappelen af maar vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen fijn en schep er de andijvie door.
Verwarm de stamppot al omscheppend op een laag vuur en voeg zonodig wat kookwater toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
Verdeel de krokante kipreepjes over de stamppot.

Bron

www.c1000.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten