Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Vegetarische wok

Vegetarische wok

Door: sintia

  • Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-11-2008

Ingrediënten 4 personen


4 el olie, 2 winterpeen, 250 g (1 pak) wokspirelli (Soubry) of andere wokpasta, 1 ui, 3 knoflookteentjes, 500 g gezeefde tomaten (brik), 1 blik kikkererwten (netto 400 g) 1/4 l warm water, 1/4 zakje (meer of minder naar smaak) taco seasoning mix (Santa Maria Tex Mex)


Verder heb je nodig


Wokpan, schilmesje, blikopener, eetlepel, houten roerspaan, maatbeker


Vrolijk gekleurd gerecht (oranje accenten) vooral in combinatie met een groene salade: lekker en snel op tafel

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui en knoflook schoonmaken en snipperen, winterpeen schillen en in kleine stukjes snijden

Bereidingswijze

Verhit de olie in de Wokpan, voeg ui en peen toe, laat paar minuten op matig vuur wokken, tomaten en gesnipperde knoflook toevoegen, pak wokspirelli erbij, kikkererwten en 1/4 l warm water, goed roeren tot het vocht is opgenomen, tot slot kruiden en roeren en proeven. Klaar!

Serveertip

Groene salade voorbereiden. Neem een gezellige wokpan die op tafel kan, bordjes en bestek erbij en smullen maar. Afwas blijft zo beperkt tot een minimum.

Bron

Zelf uitgeprobeerd met ingrediënten uit voorraad



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sintia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top