Pasta met paddenstoelensaus

  • 10-20 min.

De smaakpapillen worden wakker.

Deel dit recept

Ingrediënten
200ml koksroom.
2etl fijne mosterd.
2etl. medium sherry.
200ml. groenten bouillon.1el olijfolie.
1 rode ui in halve ringen
1 teen knoflook gesnipperd,
400gr gemengde paddenstoelen in vieren gesneden.
peper en zout uit de molen .
200gr tagliatelle.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng voor de saus de room,mosterd,sherry en de bouillon in een pan.
Breng het geheel aan de kook en laat zachtjes doorkoken tot de saus wat gaat binden.
verhit de olie in een pan en roebak kort de ui en de knoflook voeg dan de paddenstoelen toe en bak enkele minuten op hoog vuur mee.
roer het paddenstoelenmengsel door de saus en laat dit nog even zachtjes doorkoken.
Kook intussen de pasta al dente.
Giet de pasta af en schep de warme saus erdoor.
Seveer op verwarmde borden.

Bron

Taste

Serveertip

Heerlijk met een frisse wijn met niet te veel zuren.
een chardonay-viognier heeft fruit en zachte zuren

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

riawes avatar
riawes

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten