Rib eye met een kruidenkorst

  • 20-30 min.

Mooi stukje vlees

Deel dit recept

Ingrediënten
Mooi stuk rib eye van 500 gram van de scharrelslager kies voor kwaliteit.
1etl olijfolie.
Voor de kruidenkorst:
1etl peterselie fijngehakt.
1teentje knoflook fijn gehakt
1etl broodkruim. 1 ei en wat zout en peper uit de molen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

verwarm de oven voor op 180 graden
Bestrooi de ribeye met peper en zout
en bak hem rondom mooi bruin in de olie

Bereidingswijze

Meng de ingredienten vor de kruidenkorst en smeer het vlees er mee in.
Zet de ribeye in ovenschaal in de oven en laat hem in ongeveer 30 minuten rosé worden

Bron

Taste

Serveertip

Serveer een wijn uit de zuidelijke Rhone bij met wat fruit en kruidigheid

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

riawes avatar
riawes

Doorsturen

Home Recepten