Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hartige bladerdeegstengels

Hartige bladerdeegstengels

Door: lisa_nap

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2008

Ingrediënten


10 plakjes Bladerdeeg
Koffiemelk
Maanzaad
Sesamzaad
Geraspte kaas


Hartige bladerdeegstengels
Hartige bladerdeegstengels
Hartige bladerdeegstengels
Hartige bladerdeegstengels

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bladerdeeglapjes in reepjes van ongeveer 1 cm en bestrijk ze met koffiemelk en bestrooi de reepjes met maanzaad of sesamzaad of geraspte kaas, naar keuze.

Bereidingswijze

Bak de reepjes bladerdeeg bruin en knapperig in 15-20 minuten.

Serveertip

Lekker bij soep maar ook gewoon zo!

Bron

Lisa Nap



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisa_nap
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top