1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hartige bladerdeegstengels

Hartige bladerdeegstengels

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2008

Ingrediënten


10 plakjes Bladerdeeg
Koffiemelk
Maanzaad
Sesamzaad
Geraspte kaas


Hartige bladerdeegstengels
Hartige bladerdeegstengels
Hartige bladerdeegstengels
Hartige bladerdeegstengels

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bladerdeeglapjes in reepjes van ongeveer 1 cm en bestrijk ze met koffiemelk en bestrooi de reepjes met maanzaad of sesamzaad of geraspte kaas, naar keuze.

Bereidingswijze

Bak de reepjes bladerdeeg bruin en knapperig in 15-20 minuten.

Serveertip

Lekker bij soep maar ook gewoon zo!

Bron

Lisa Nap



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisa_nap


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisa_nap
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top