Hartige bladerdeegstengels

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2008
  • Hartige bladerdeegstengels

    Hartige bladerdeegstengels

    Hartige bladerdeegstengels

Deel dit recept

Ingrediënten
10 plakjes Bladerdeeg
Koffiemelk
Maanzaad
Sesamzaad
Geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bladerdeeglapjes in reepjes van ongeveer 1 cm en bestrijk ze met koffiemelk en bestrooi de reepjes met maanzaad of sesamzaad of geraspte kaas, naar keuze.

Bereidingswijze

Bak de reepjes bladerdeeg bruin en knapperig in 15-20 minuten.

Bron

Lisa Nap

Serveertip

Lekker bij soep maar ook gewoon zo!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten