1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Yam Nua Yang

Yam Nua Yang

  • Thais, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-10-2008

Ingrediënten 2 personen


3 el sojasaus
6 el vissaus
2,5 el bruine suiker
3 teentjes knoflook, gehakt
1 el. verse gember, geraspt
1 rode peper
3 el limoensap
100 gr. sla (gemengd)
0,5 komkommer, overlangs gehalveerd en in plakjes
1 rode ui, in hele dunne plakjes
2 lente-uitjes, in stukjes
12 cherry tomaatjes, gehalveerd
2 biefstukjes
1 bosje verse koriander



Een pittige salade die ik vaak als maaltijdsalade eet. Ook goed voor de lijn!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een marinade van de gember, sojasaus, 3 el. vissaus, 2 el. bruine suiker en 3 teenjes knoflook. Marineer de biefstukken hier ca. 8 uur in.

Bereidingswijze

Verdeel alle groenten over 2 grote borden. Dep de biefstukjes schoon en droog en grill ze 3 min. aan iedere kant. Laat je 5 minuten rusten, ze mogen lauw zijn. Wrijf in een vijzel de peper fijn met de limoensap, 3 el. vissaus en 0,5 el. suiker. Desgewenst kun je daar ook nog knoflook aan toevoegen. Schep de dressing over de salade. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg ze op de salade. Garneren met geknipte koriander.

Bron

Internet, maar wat aangepast.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mmac


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mmac
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top