Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Yam Nua Yang

Yam Nua Yang

Door: mmac

  • Thais
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-10-2008

Ingrediënten 2 personen


3 el sojasaus
6 el vissaus
2,5 el bruine suiker
3 teentjes knoflook, gehakt
1 el. verse gember, geraspt
1 rode peper
3 el limoensap
100 gr. sla (gemengd)
0,5 komkommer, overlangs gehalveerd en in plakjes
1 rode ui, in hele dunne plakjes
2 lente-uitjes, in stukjes
12 cherry tomaatjes, gehalveerd
2 biefstukjes
1 bosje verse koriander



Een pittige salade die ik vaak als maaltijdsalade eet. Ook goed voor de lijn!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een marinade van de gember, sojasaus, 3 el. vissaus, 2 el. bruine suiker en 3 teenjes knoflook. Marineer de biefstukken hier ca. 8 uur in.

Bereidingswijze

Verdeel alle groenten over 2 grote borden. Dep de biefstukjes schoon en droog en grill ze 3 min. aan iedere kant. Laat je 5 minuten rusten, ze mogen lauw zijn. Wrijf in een vijzel de peper fijn met de limoensap, 3 el. vissaus en 0,5 el. suiker. Desgewenst kun je daar ook nog knoflook aan toevoegen. Schep de dressing over de salade. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en leg ze op de salade. Garneren met geknipte koriander.

Bron

Internet, maar wat aangepast.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mmac
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top