1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Zalm
  5. Driekleurenfusillisalade Met Garnalen En Gerookte Zalm

Driekleurenfusillisalade Met Garnalen En Gerookte Zalm

  • Italiaans, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-04-1999

Ingrediënten 8 personen


300-400 gr driekleurenfusilli (Grand'Italia)
zout, peper
150 gr gerookte paling in reepjes
200 gr gerookte zalm in reepjes
150 gr Hollandse garnalen
5 ansjovisfilets in dunne reepjes
2 theelepels dragonblaadjes
1 in zeer dunne reepjes geschaafde venkelknol
50 gr groene olijven in dunne plakjes
3 eetlepels kappertjes, uitgelekt
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels fijngesneden dille



Pastasalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de fusilli in ruim kokend water met zout beetgaar; spoel de pasta met ruim koud water af, laat uitlekken en vermeng de afgekoelde pasta met de paling,zalm, garnalen, ansjovis, dragon, venkel, olijven en kappertjes.Vermeng voor de dressing de olie, het citroensap, zout en peper en schep de dressing voorzich- tig door de salade.Strooi voor het serveren de dille over de salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top