Cassis toetje

  • Engels, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-10-2008

Nu is het met bramen gemaakt maar kan natuurlijk met elke vrucht waar een likeur van te koop is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels creme de cassis
250 gram bramen
250 ml slagroom
3 merinques
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop de slagroom
Doe de bramen in een grote schaal, prak met een vork iedere braam 1 keer in. Zodat het geen homogene massa wordt. Doe hier de creme de cassis bij en kruimel 2 merengues erboven uit.
Schep de slagroom er door heen.

Bron

Nigella bites

Serveertip

Serveer in leuke schaaltjes of mooie glazen en strooi nog wat van de 3 merengue kruimels eroverheen

Laatste reacties

ecureuil avatar
ecureuil 17-10-2008

beetje slordig: meringues is de naam

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten