1. Home
  2. Recepten
  3. Rijstevla

Rijstevla

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-10-2008

Ingrediënten 6 personen


1 koffiekop zelfrijzende bloem, 1 koffiekop kristalsuiker, 2 pakjes vanillesuiker, 4 eieren( eiwit stijfkloppen), 3,5dl melk, 1 blik rijstcreme(BOSS), boter om schaal in te vetten


Verder heb je nodig


Vuurvaste schaal


Nog lekkerder dan bij de bakker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren splitsen en eiwit stijfkloppen
schaal invetten met wat boter
oven voorverwarmen 175 hetelucht 160

Bereidingswijze

Meng de bloem + suiker + vanillesuiker
melk + eierdooiers toevoegen en verder mengen
rijstcreme toevoegen en op het laatste het eiwit lichtjes onderscheppen
doe het mengsel in een vuurvaste schaal en dan voor 1 uur de oven in
let wel op!!!! zet na 30 minuten de ovenstand lager naar 150.

Serveertip

Naar eigen smaak bestrooien met poedersuiker en/of slagroom



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shizor


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shizor
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top