1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Garnalencocktail
  6. Garnalencocktail

Garnalencocktail

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-10-2008

Ingrediënten 2 personen


200 g gekookte garnalen (gepelde Noorse garnalen of hollanse garnalen is zeer geschikt hiervoor, maar jij kan ook garnalen of rivierkreeftjes van eigen keuze gebruiken)
1 gekookt en gepeld ei en erna in plakjes gesneden en bestuift met paprikapoeder
citroen
peterselie
sla in handbare stukken gewassen en uitgelekt


Garnalencocktail
Garnalencocktail
Garnalencocktail

cocktailsaus

cocktailsaus

Koude Voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Maak een Cocktailsaus
2. Doe de gewassen en gedroogde sla onder in een cocktailglas.
3. Vul met een lepel voor 2/3 met uitgelekte garnalen.
4. Doe er één desertlepel cocktailsaus over.
5. Garneer cocktail met een plakje ei en twee achtergehouden garnalen en een klein plukje peterselie.
6. Steek een partje citroen aan zijkant van glas.
7. Serveer op ovale schaal met daarop een papieren randje deze twee cocktails.



Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top