1. Home
  2. Recepten
  3. Arabische keuken
  4. Cocosbonbons met hazelnoot

Cocosbonbons met hazelnoot

Door: 393amber1

  • Arabisch, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-10-2008

Ingrediënten


300 gram gecondenseerde gezoete melk(je vind dat in de supermarkt meestal bij het koffiemelkschap);
200 gram geraspte cocos + 50 gram extra;
hele hazelnoten.


Cocosbonbons met hazelnoot
Cocosbonbons met hazelnoot
Cocosbonbons met hazelnoot
Cocosbonbons met hazelnoot

Misschien is het jullie al een beetje opgevallen.....ik ben vandaag nogal in een erg zoete bui......vandaar al deze superlekkere, superzoete recepten waarvan er al weer 1 klaarstaat:

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Mix de gecondenseerde melk met 200 gram geraspte cocos.
Zet dat 1 nacht in de koelkast.

Bereidingswijze

Schep een lepeltje vol van het mengsel en draai daar balletjes van.
Duw in het midden van elk balletje 1 hele hazelnoot.
Rol het gecondenseerde melk/cocos-mengsel zodanig rond de hazelnoot dat-ie niet meer zichtbaar is.
Rol elk balletje door de geraspte cocos.
Zet de balletjes dan nog een paar uur in de koelkast en plaats ze in kleine papieren vormpjes.

Bron

MIJN WEBLOG(klik)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 393amber1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top