1. Home
  2. Recepten
  3. Halloween-muffins

Halloween-muffins

Door: louis8

  •  , Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-10-2008

Ingrediënten


225 gram bloem
2 tl bakpoeder
½ tl zout
1 tl kaneelpoeder
½ tl gemberpoeder
¼ tl gemalen kruidnagel
¼ tl nootmuskaat
125 gram bruine basterdsuiker
75 gram rozijnen (optioneel)
1 ei
125 ml melk
125 gram pompoenpuree
50 ml plantaardige olie
1 muffinbakblik



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng bloem, bakpoeder, zout, kaneel, gember, kruidnagel, nootmuskaat en bruine basterdsuiker door elkaar in een grote kom. Doe de rozijnen er eventueel bij. Maak een kuiltje in het midden.
Klop het ei met de melk, pompoen en olie door elkaar. Doe dit bij het bloemmengsel en roer even met een vork tot alles bevochtigd is. Het beslag blijft klonterig.
Schep het beslag in de beklede muffinvormpjes. Bak ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van louis8
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top