Italiaans Hapje

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-10-2008

Deel dit recept

Ingrediënten
1 Stegeman droge worst Toscaanse salami
1 stuk mozzarella (of kant en klare bolletjes)
Cherrytomaatjes
Verse basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Cocktailprikkers

Bereidingswijze

Snijd de Toscaanse salami in dunne plakjes. Schep met een theelepel kleine bolletjes van de mozzarella (of halveer kant en klare bolletjes). Leg een blaadje basilicum en vervolgens het bolletje mozzarella op een plakje salami. Halveer de cherrytomaatjes en vouw steeds een blaadje basilicum om een tomaatje en prik deze op het bolletje mozzarella en de worst

Bron

stegeman

Laatste reacties

leonie43 avatar
leonie43 06-10-2008

Dit ga ik proberen lijkt mij lekker groetjes leonie

dolinda2 avatar
dolinda2 03-10-2008

Heerlijk, ga ik eens maken,bedankt! Groetjes Dolinda.

antoinette11 avatar
antoinette11 02-10-2008

Lekker lijkt me, ga het proberen. groeten Antoinette

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten