1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Hachée

Hachée

Door: pannekoek_j

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 01-10-2008

Ingrediënten 4 personen


1 kilo riblappen (hachées is vaak te grof gesneden, soepvlees kan wel), 3 grote uien, 3 laurierblaadjes, 3 kruidnagels, 2 tenen knoflook, zout en peper, bindmiddel (arrowroot = biologisch en geen dikmaker zoals aardappelzetmeel), flinke lepel zoetzure zilveruitjes incl. vocht, rundvleesboullion net zoveel dat het vlees onderstaat.



Heerlijke hachée, een echt succes voor als je `swinters eters kijkt!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het vlees in kleine blokjes snijden (soepvleesgrootte), uien in grove stukken snijden

Bereidingswijze

Het vlees bruin bakken in beetje boter, de uien en knoflook erbij tot deze glazig zijn, dan de kruiden en de boullion erbij, na ongeveer 11/2 uur de zilveruitjes erbij en het gerecht een beetje binden. (Niet teveel binden, de saus moet wel een beetje dun blijven)

Serveertip

Hachée smaakt altijd lekker met rode kool en appelcompote

Bron

Eigen recept



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pannekoek_j
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top