1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. stoofpotje

stoofpotje

Door: heidelien1

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 29-09-2008

Ingrediënten


Runderlappen,champignons, paprika, ui,rode wijn,magere spekkies,sambal ketjap zout knoflook zakje maggie stoofpotje heeft A H ,


Verder heb je nodig


Pan snijplank mesje en vleesmes


Potje prut

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles fijn snijden

Bereidingswijze

Boter pan twee knoflook teenen grof snijden en bij de boter doen met de spekblokjes als dat aangebakken is het vlees erbij na 15 min de groente erbij met even aanbakken daarna afblussen met 250 ml rode wijn (merlot)en 2 uur heel zachtjes laten stoven. na die twee uur het zakje toevoegen met water en inlaten dikken, daarna wat zout ketjap en sambal toevoegen en op smaak brengen.DE volgende dag is het het lekkerst.

Serveertip

Je kan dit met rijst eten maar persoonlijk ben ik gek op stokbrood en kruidenboter want dan kan je lekker soppen in het vocht.

Bron

De basis is van het zakje de rest vanmijzelf



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heidelien1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top