1. Home
  2. Recepten
  3. Zalm
  4. Zalm op bladerdeeg

Zalm op bladerdeeg

Door: ina6

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-09-2008

Ingrediënten


Plakjes bladerdeeg
100 gr gerookte zalm
1 ei
sesam- of maanzaad
250 gr roomkaas
2 el bosuitjes
1 tl dille



36 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk de plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snij ze elk in negen vierkantjes en bestrooi ze met sesam- of maanzaad.
Leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze in een oven op 200°C (hetelucht 180°C) in ongeveer 8 minuten mooi bruin. Laat ze afkoelen en snij ze in twee laagjes.
Roer de roomkaas zacht en meng er wat fijngehakte bosuitjes en dille door. Verdeel dit over de onderkant van de vierkantjes en leg hierop een stukje gerookte zalm.
Leg hierop het bovenste gedeelte van het bladerdeeg.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina6
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top