Mini-quiche zongedroogde tomaat en geitenkaas

  • Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-09-2008

24 stuks

Deel dit recept

Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg
10 zongedroogde tomaten
150 gr geitenkaas
1 el verse basilicum
± 15 zwarte olijven
1 bosuitje
1 ei
2 el melk
125 gr crème fraiche
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 12 gat`s muffinvormen
oven

Voorbereiding

Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Week de tomaten een uurtje en knip ze fijn.
Klop de crème fraiche los met ei, melk en wat zout.

Bereidingswijze

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel de zongedroogde tomaten over de bodem, daarop de fijngesneden kaas, dan de fijngesneden basilicum, in plakjes gesneden olijf en de in ringen gesneden bosui.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Gerritse57 avatar
Gerritse57 11-07-2013

Ik kan er toch ook een grote quiche van maken?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten