Zomerse Maaltijd-groentensoep Met Balletjes
- Internationaal, Soep
- 20-30 min.
- Geplaatst op 17-04-1999
lekkere maaltijdsoep
Ingrediënten 2 personen
4 bospeentjes4 snijbonen
1 dunne prei
1 kleine rode paprika
1 ma?skolf
200 gr rundergehakt
1 eetlepel Mexicaanse kruidenmix
25 gr boter
3/4 liter vleesbouillon
3 eetlepels vluggort
Voorbereiding
Schrap de worteltjes en snijd ze schuin in dunne plakjes.Snijd de snijbonen schuin in stukjes van 2 cm.Snijd de prei in ringen van 1 cm en de paprika in reepjes.Snijd met een groot mes de ma?skorrels van de kolf.
Bereidingswijze
Meng de Mexicaanse kruiden door het gehakt en rol er balletjes van.Smelt de boter in een pan en smoor de groenten 5 min.Voeg de bouil- lon, de gehaktballetjes en de vluggort toe en kook de soep in 10 minuten zachtjes gaar.
Breng op smaak met Mexicaanse kruiden.
Serveertip
Lekker met rozemarijnbrood.(zie bij recepten 'bijgerecht')
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties