Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Paarse ( truffel )aardappelpuree

Paarse ( truffel )aardappelpuree

Door: orphan

Paarse ( truffel )aardappelpuree
Paarse ( truffel )aardappelpuree
  • Internationaal Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-09-2008

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


Schil en kook 1kg. truffelaardappelen ca. 25 min.met wat zeezout gaar en laat ze stomen haal door de pureeknijper
voeg 11/2 dl. hete room ,
100 gr. roomboter ,
eventueel zout ,
verse peper uit de molen en foelie toe
goed door roeren tot een luchtig geheel .

serveer in een mooie schaal

heerlijk bij wild en spruiten of rode kool
eet smakelijk


Verder heb je nodig


Pureeknijper of stamper


Bron

Eigen idee



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top