Zuricher Geschnetzeltes

  • Zwitsers, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

variatie met varkensschnitzel- voor 1 persoon
Snel en makkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 kleine ui
4 champignons
scheutje witte wijn
1 varkensschnitzel
1 dl room
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

ui snipperen en champignons in plakjes
varkensschnitzel in reepjes snijden

Bereidingswijze

Ui glazig bakken en champignons even meebakken.
Afblussen met witte wijn, room erbij, even laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
In een andere pan de reepjes varkensschnitzel bruin bakken (kort)
Vermengen met de saus en gelijk serveren.

Serveertip

Lekker met rosti en salade

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

abosmana avatar
abosmana

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten