1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse kaaspasteitjes

Griekse kaaspasteitjes

Door: zomaareenbezoeker

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2008

Ingrediënten


225 gr feta, 1 zakje parmezaanse kaas, 2 eieren, 1 pakje bladerdeeg, peper en verse peterselie



Heel erg lekker, simpel te maken en altijd een succes. Voorgerecht bij een Griekse maaltijd, of bij een buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Plakjes bladerdeeg schuin in tweeen snijden. Feta, parm. kaas, eieren, peper en (verse) peterselie goed mengen. Lepel mengsel op de bladerdeegplakjes doen en dichtvouwen. Voor mooi korstje evt. bestrijken met een beetje melk of losgeklopt ei. Circa 25 min bakken op 190 graden.

N.B. ook lekker als voorgerecht,maar dan pp een heel plakje bladerdeeg nemen.

Serveertip

In kleinere pakketjes erg leuk bij een buffet.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zomaareenbezoeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top