1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Bosvruchtenbavarois

Bosvruchtenbavarois

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-09-2008

Ingrediënten 4 personen


5 blaadjes witte gelatine/1 bak bosvruchten (300 gr. AH) ontdooid/75 gr. witte basterdsuiker/125 ml slagroom/100 ml. volle yoghurt/150 gr. blauwe bessen/2 eetl. poedersuiker


Verder heb je nodig


Staafmixer of keukenmachine/bakpapier/4 ronde eenpersoonsschaaltjes, ingevet of 1 grote schaal.


Superlekker dessert van diepvriesvruchten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gelatine 5 minuten in koud water laten weken. Bosvruchten pureren.Suiker door puree mengen. Slagroom lobbig kloppen. Gelatine uitknijpen. In pannetje 3 eetlepels water zachtjes verwarmen en van het vuur af gelatine erin laten oplossen. Gelatine door bosvruchtenpuree roeren. Yoghurt erdoor scheppen en slagroom er voorzichtig door spatelen. Mengsel in de schaaltjes schenken of alles tegeliojk in de grote schaal en in koelkast minimaal 3 uur laten opstijven.

Bereidingswijze

Bavarois op bordjes of grote schaal keren. Bessen eroverheen of rondom schikken en bestrooien met poedersuiker



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top